Koorzangers gezocht

Op dinsdag 16 april komen de relieken van de H. Bernadette aan bij de Broederenkerk in Deventer. Om 19.00 uur vieren we een pontificale Hoogmis, want het is dan ook de Feestdag van de H. Bernadette!

Wil je graag meezingen in het koor van de viering van dinsdag 16 april om 19.00 uur? Van harte welkom!
We repeteren vandaag (donderdag 4 april) en vrijdag 12 april van 16.00 tot 17.00 uur in de Broederenkerk in Deventer. Kun je maar 1 keer repeteren? Geen probleem!
Op 16 april word je wel vanaf 18.00 uur in de kerk verwacht!
Het repertoire is niet ingewikkeld, geen vierstemmigheid, wel mooie Lourdesliederen.
Kom straks, of meld je even bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acolieten en misdienaars: meld je aan!

Er is elk van de 3 dagen een eucharistieviering. Wie wil dienen bij één van deze vieringen, kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag eigen kleding meebrengen: albe met witte cingel, of toog met witte superplie.

Helpende handjes?

Vindt u het leuk om (voor deze dagen) aan te sluiten bij de vrijwilligersgroep van de Broederenkerk als kerkenwacht, of gastvrouw/gastheer? Dat kan ook gewoon 1 keer een paar uurtjes zijn. Er zijn altijd dingen te doen wanneer je veel mensen ontvangt in de kerk. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , en geef even aan welke dagdelen u beschikbaar bent.