Bathmenseweg 37,7434 PX Lettele,Kerk lettele
Tellefoon 0570-551269, bij geen gehoor 06-10863718
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rekeningnr: Kerkbalans - NL75RABO 0146203798
Misintenties - NL30RABO 0163837074

Bij vragen:
contactpersoon Joke Haverkamp, tel. 06 -10 86 3718
Contactpersoon 't Zout:
Hanneke Miedema - e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel kun je terug kijken op facebook, zowel van Lettele en Schalkhaar.
lettelefacebookschalkhaar


Kerkdiensten deze week.kerkdiensten a
Woensdag 6 maart 9 uur, Gebedsviering, voorganger Elsbeth Wubbe, ook live te volgen via facebook.
Woensdag avond 6 maart 19.00 uur, Kruisweg meditatie.
Zaterdag avond 9 maart 19.00 uur, Oecumenische vesper in Bathmen,

Zondag 10 maart 9 uur, Woord- Communie viering, voorganger Annette Haverkamp en Betsie Leerkes, Cantors koor.


Parochieavond donderdag 7 maart 2024 vanaf 19.30 uur,
Beste parochianen, We nodigen u allemaal van harte uit voor een parochieavond, die wordt gehouden op donderdag 7 maart 2024 van 19.30 – 21.30 uur, in Bras-Koer Bathmenseweg 18 7434 PV Lettele Vanaf 19.00 uur is de ruimte open en staat de koffie en thee klaar. De avond heeft 2 onderwerpen: de toekomst van de geloofsgemeenschap en de toekomst van het kerkgebouw. Hierover meer in onderstaande agenda. We rekenen op een grote opkomst!
Agenda lees verder.....

vlag alfstoka


Kruiswegmeditatie,
Tijdens de vastentijd is er op de woensdag avonden  6, 13 en 20 maart 's avonds om 19.00 uur een kruiswegmeditatie en op Goede Vrijdag 29 maart om 15.00 uur. De gebedsvieringen op de woensdag ochten om 9.00 uur gaan ook in de vastentijd gewoon door, Indereen is hierbij van harte welkom, dit is ook live op facebook te zien.

kuisweg 2024 Dit is een leren kruiswegboekje die de Katholieke Canadezen Militaire in de oorlog bij zich hadden.


Ontmoetingsviering,
De volgende ontmoetingsviering is op woensdag 20 maart met als voorganger Lonneke Gunnink-van den Berg. Inloop met koffie of thee vanaf 10.30 uur in de pastorie, om 11.00 uur de Communieviering. Opgave voor 18 maart bij Frans Brinkhof, tel. 0570-551580.


Gezinsviering Pasen,eieren
Zondag 31 maart, Eerste Paasdag, zal er in de Nicolaaskerk Lettele een gezinsviering zijn waarin Lonneke Gunnink-van de Berg voorgaat. Na afloop zullen we bij goed weer paaseieren gaan zoeken in de tuin van de pastorie en is we natuurlijk thee en koffie. Jong en oud iedereen is van harte welkom.

 


Zaterdag 20 en zondag 21 april, Religieuze markt Lettele.beeld
Op zaterdag 20 en zondag 21 april wordt in de H. Nicolaaskerk in Lettele een religieuze markt gehouden. Deze is geopend op zaterdag van 13.00 uur – 16.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur, Lees verder…….

 


Gebedsdienst in het Dijkhuis in Bathmen.
Al jarenlang verzorgt de PKN van Bathmen regelmatig een week-sluiting in het woon-zorg centrum ’t Dijkhuis in Bathmen. De laatste tijd komen er ook meer mensen van katholieke huize te wonen en de vraag was of er ook vanuit de Lebuïnus parochie aan kon worden deelgenomen. Marlies ter Horst, Anne Marie van Oldeniel en Elsbeth Wubbe zijn al regelmatig parochiaan-voorganger in de Nicolaaskerk in Lettele, en zij zullen deze diensten in ’t Dijkhuis vormgeven. Deze gebedsdienst worden gehouden in de Rotonde van het Dijkhuis, er wordt gezongen, muziek gemaakt, gelezen uit de Bijbel. En daarna kunnen we elkaar ontmoeten met een kopje koffie of thee. Alle diensten zijn oecumenisch. Altijd de eerste en de derde zaterdag van de maand, om 18.45 uur. Wees welkom!
Marlies ter Horst, Anne Marie van Oldeniel en Elsbeth Wubbe


Overleden Gerrit te Riele,
Op maandag 23 februari is overleden Gerhardus Henricus Laurentius te Riele . We wensen de familie veel sterkte toe.

Overleden Sia Kleine Koerkamp,
Op maandag 29 januari is overleden Sia Kleine Koerkamp. De gebedsviering zal plaatsvinden op maandag 5 februari om 11.00 uur in de Nicolaaskerk te Lettele. We wensen de familie veel sterkte toe.

Overleden Willy Zandbelt,
Op vrijdag 19 januari is overleden Willy Zandbelt, er is gelegenheid tot afscheid te nemen en de familie te condoleren op dinsdag 23 januari om 19.00 tot 19.30 uur in de Nicolaaskerk te Lettele. We wensen de familie veel sterkte toe.


Toekomst geloofgemeenschap van onze Nicolaaskerk Lettele,
De op handen zijnde sluiting van de kerk zal verandering teweegbrengen in onze geloofsgemeenschap. Het bestuur heeft ons daarom gevraagd om een beeldverhaal te maken over de toekomst van onze geloofsgemeenschap. Hier zijn we al geruime tijd mee bezig, in samenwerking met de verschillende werkgroepen binnen de kerk en het bestuur. We zullen in het voorjaar dit verhaal met de hele geloofsgemeenschap delen.


Bezoekgroep,
In Lettele, Okkenbroek en Bathmen is de bezoekgroep van de Nicolaas parochie Lettele actief in het bezoeken van 80+ers rond hun verjaardagen, indien gewenst. Ook wordt aandacht besteed aan de zieken in onze parochie, ongeacht de leeftijd. Mocht u behoefte hebben aan contact vanuit onze werkgroep of kent u medeparochianen die hiervoor mogelijk in aanmerking komen, dan horen wij dat graag. Omdat wij niet alle parochianen kennen, doen we bij deze een oproep aan u en/of uw medemens zich aan te melden bij Gemma Daggenvoorde, tel. 06-20951649 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vastenactie,
Tijdens de vastentijd staan na de weekendviering weer de collecte bussen achter in de kerk voor de vastenactie, De opbrengst is dit jaar onder meer bestemd voor projecten in Zimbabwe om waterpunten te installeren.


Paasgroet,
De coordinatoren en de werkgroep pastoraat wensen iedereen Zalig Pasen.

 

Geloofsgemeenschappen

Ga naar overzicht geloofsgemeenschappen