%20" async>
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Bathmenseweg 35, 7434 PX Lettele.Kerk lettele
telefoon: 0570-551269
secretariaat: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkbalans:  NL 75 RABO 0146203798,  Misintenties: NL 30 RABO 0163837074. 
Openingstijden van de kerk: De kerk is elke dag open van 9 uur tot 16.00 uur.

                                             facebook   youtube 


Vrijdag 22 januari 9.00 uur eucharistieviering, live op  facebook2 Nicolaaskerk Lettele en kerkradio, later ook op  yoytube1
Zondag 24 januari om 9.00 uur, eucharistieviering in de Nicolaaskerk Lettele, 
voorganger G. Bekker, 
Woensdag 27 januari 9.00 uur gebedsviering, live  op facebook, kerkradio, later ook op youtube.  


 Gebedsweek, "Blijf in mijn liefde",  gaat niet door, kijk live op  Kerkdienstgemist.nlbol
Naar aanleiding van de persconferentie door premier Rutte, hebben de pastoraal voorgangers Hanneke Overduin en Lonneke Gunnink geadviseerd om de oecumenische vieringen op dinsdag 19 januari in Okkenbroek en woensdag 20 januari in Lettele niet door te laten gaan. De openingsviering is in Bathmen op zondag 17 januari om 10.00 uur, gaat wel door en is on-line te volgen. De week van gebed wordt zaterdagavond 23 januari om 19.00 uur in Bathmen afgesloten met een vesperviering; voorganger is Ben Besselink. Er mogen hier geen kerkgangers aanwezig zijn. Alle viering zijn via de livestream te volgen tik op:   bathmen


Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025,
De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel dingen gaan veranderen. Veranderingen die noodzakelijk zijn en pijn kunnen doen; (kerken dicht) maatregelen zijn nodig om een eigentijds katholiek leven in te richten. We geloven en vertrouwen dat dit goed past bij de huidige generatie katholieken. ( Niet leuk. Kom op, daarom zoeken we meedenkers met nieuwe, mooie en frisse ideeën) 
Lees hier: Informatiekrant: Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025
en lees:  Brief van de Lebuinus,


Reserveren viering,
U kunt hier online reserveren voor de vieringen in onze kerken. De reserveringen worden zaterdagmiddag rond 16.00 uur afgesloten.
65(Kies een viering, vul naam en alles in,  Versturen)


Iedereen is welkom elke vrijdag om 9.00 uur, ook live op Facebook mee kijken.fons zandbelt
Eucharistieviering door pastor Fons Zandbelt, u hoeft zich voor door de weekse vieringen niet vooraf aan te melden. Dit is ook te horen via de kerkradio.

 


 Eerste Heilige Communie,
Op zondag 14 februari ontvangen twaalf communicantjes in onze kerk de eerste H. Communie. Na maanden van voorbereiding zijn ze alsnog weer twee keer bij elkaar geweest. Voor de communicantjes is het dan eindelijk zover waar ze al zolang naar hebben uitgekeken.
eerstecommuniie1956 
Prentje uit 1950


Dank aan de PCI,
De feestdagen liggen alweer ver achter ons. De PCI van de Lebuinusparochie heeft voor de kerst aan alle vrijwilligers van onze geloofsgemeenschappen een extra kerstattentie uitgedeeld. Een kerstban- ketstaaf met een amaryllisbol. Ook zijn de zieken en bejaarden boven de 80 jaar niet vergeten. Een dankjewel voor de PCI is wel op z'n plaats. Namens alle vrijwilligers jong en oud, zieken en bejaarden: "Bedankt!"


Terugblik op Kerst 2020,images
Kerst heeft ons het afgelopen jaar 2020 niet gebracht wat we ervan verwacht en op gehoopt hadden. We zaten nog in de greep van corona. Geen vieringen, geen kerstliederen om samen mee te zingen. Heel anders dan we dat altijd gewend waren. Op beide Kerstdagen waren wel de kerkdeuren open. Iedereen jong en oud kon naar binnen om de kerststal te bekijken en een kaarsje op te steken. De catecheseleiding had voor de kinderen een gezellig online kerstprogramma "Rondom de Stal" voorbereid. Het jeugdkoor zong mooie kerstliedjes onder leiding van Rob van den Berg wat op het beeldscherm te zien was. Dank aan de leiding catechese, Noortje en Tessa, de kosters, bloemendames en allen die hebben meegewerkt in onze geloofsgemeenschap aan "Kerstfeest 2020!"


Voedselbank,voedsel
Namens Voedselbank Deventer willen wij u allen hartelijk dank zeggen voor de grote opbrengst die geleverd is in kratten aan de Voedselbank. Vanuit de kerk en in samenwerking met de plaatselijke Super-Lettele heeft het weer een geweldige bijdrage opgeleverd. De inzameling van DouweEgberts was dit jaar 40.000 punten. Dank aan alle gulle gevers die aan de minstbedeelden weer een warm hart hebben toegedragen.


Ouderen en Ziekenbezoekgroep,zorg
In onze Nicolaas Parochie Lettele is al geruime tijd een ouderen- en ziekenbezoekgroep actief. Indien gewenst kunnen medeparochianen die ziek zijn en/of ouder dan 80 jaar, namens onze parochie aandacht krijgen vanuit deze groep. Mocht u zelf of mocht u mensen kennen die, hier behoefte aan hebben en nog niet worden bezocht, laat het ons dan weten. Ook medeparochianen uit Bathmen en Okkenbroek willen wij, indien gewenst, vanuit onze werkgroep ondersteunen. Stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of belt u met Betsie Jansen, tel. 0570-551662


Een nieuwe BAB Coördinator,
Het Bestuur van de H. Lebuinusparochie heeft Joke Haverkamp-Beltman benoemd tot coördinator BAB van H. Nicolaaskerk Lettele. Zij heeft de taak van Trees Brinkman- Oosterhuis overgenomen. De coördinatoren en werkgroep pastoraat zijn blij dat zij zich beschikbaar heeft gesteld en wenst haar veel succes en voldoening in dit werk.


 Jubileum "Voce Magna"  15 november 9.00 uur eucharistieviering, voorgangers, vicaris R. Cornelissen, video koor
Op zondag 15 november viert het gemengde koor Voce Magna haar 50-jarig jubileum. In de viering om 9.00 uur staan we stil bij jubilarissen die vanaf het eerste uur lid van het koor zijn geweest. Twee leden zijn 25 jaar lid en één lid is reeds 60 jaar koorzanger in kerken in ons bisdom. Onze dirigent neemt na 27 jaar dirigeren helaas afscheid van het koor.  Wil je erbij zijn reserveren voor deze viering. Hier een aantal foto van deze viering,  foto   videos


 Iedereen kan in het weekend de Eucharistieviering om 10.30 uur live meekijken op  Youtube.com RK-overijssel zuidwest  .


We blijven maar zoeken naar woorden want we weten niet hoe het is.
Maar we willen ieder laten weten, dat we aan jullie denken. 
Tonnie Westerbeek, overleden 88 jaar op 23 december 2020,kruisje10
Piet Huijsmans, overleden 89 jaar op 20 oktober 2020, 
Conny de Bakker-van der Horst, overleden 74 jaar op 15 oktober 2020, 
Anton ten Have, overleden 97 jaar op 13 augustus 2020,

Willy Obdeijn, overleden 85 jaar op 7 augustus 2020,
Joop Zwiers, overleden op 29 juli 2020, 
Renë te Riele, overleden 56 jaar op 27 juni 2020,
Wim Westerbeek, overleden 83 jaar op 26 mei 2020,
Trees Brinkman-Oosterhuis, overleden 73 jaar op 15 mei 2020,
Ben van Oldeniel, overleden 83 jaar op 4 april 2020,
Diny Obdeijn-Walraven, overleden 81 jaar op 1 april 2020,

Nieuws

Heilige Lebuinus Parochie...

7
De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel dingen gaan veranderen....
Lees meer