engelbert raam

Heilige Engelbert.
Foto: Glas in lood raam Maria kapel:
R.K.kerk Onze Lieve Vrouw
Onbevlekt Ontvangen te Wijhe

Logo 150 jaar klein

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt tussen twee edities van 't Zout

Eerste H. Communie 2021
Voor de voFirst communion christian clipartmunion eucharist first free clipartorbereiding van het ontvangen van de Eerste Communie bieden we u (gelet op de maatregelen ivm COVID-19) de volgende mogelijkheid:
meld uw kind alstublieft zelf aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld bij aanmelding: naam, doopnaam, geboortedatum, doopdatum en doopkerk van uw kind en uw e-mailadres.
Voorlopig mogen we niet met grote groepen samen komen, daarom kiezen we ervoor geen ouder-kind bijeenkomsten te hebben.
U krijgt, nadat u zich heeft aangemeld, iedere maand een programma met een stukje van de voorbereiding van Eerste Communie op de mail. U kunt dan met uw kind steeds stapsgewijs de voorbereiding thuis samen doen.Ook de andere gezinsleden kunnen meedoen!! De eerste toezending is in december 2020.
Zodra we weer met meer mensen mogen samen komen om te vieren en te leren passen we de voorbereidingen aan. Daarvan wordt u als deelnemer op de hoogte gesteld gedurende het voorbereidingsprogramma.De Eerste Communieviering staat voorlopig gepland op 20 juni 2021, 10.30u in de Broederenkerk in Deventer.
Wilt u tussendoor met uw gezin een keer een viering in één van onze kerken meemaken, (hetgeen wij van harte aanbevelen)? Van harte welkom!!! Meld u zich dan aan met het reserveringssysteem, dat u op onze website kunt vinden: www.heiligelebuinus.nl
Voor allerlei vragen of aanmelding:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Namens het pastoraal team van de parochie Heilige Lebuinus,
Gauthier de Bekker, priester-pastor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Clazien Broekhoff, pastoraal werkster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (werkzaam tot 31-12-2020)