Schrijf u in op onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt tussen twee edities van 't Zout

Hebt u altijd al eens naar Lourdes gewild, maar door omstandigheden nog nooit de mogelijkheid gehad? Of wilt u graag nóg eens naar Lourdes maar dan net even anders?

Dan hebt u nu de kans! Want van 16 – 24 september 2019 is er een heel bijzondere busreis naar Lourdes, waarvoor iedereen zich kan opgeven.

 

Deze reis is anders dan anders, omdat we niet in het drukke Lourdes overnachten, maar verblijven in het prachtige, wat hoger gelegen en rustige Cité Saint Pierre. Met deze speciale reis willen we ook degenen die niet zo makkelijk een bedevaart kunnen maken de kans geven om mee te gaan. Daarom attenderen we in het bijzonder ook de bezoekers van de inloophuizen in onze parochie op deze reis.  


De prijs van de reis is € 590,- op basis van een eenvoudige tweepersoonskamer en volpension. Mocht dit bedrag voor u een bezwaar zijn, dan kan de mogelijkheid van een bijdrage besproken worden, dus iedereen die graag mee wil kan zich aanmelden. En mocht u wat hulp of ondersteuning nodig hebben, dan zijn er voldoende begeleiders aanwezig.

We reizen per bus en zullen op de heen- en terugreis enkele mooie Franse plaatsen bezoeken zoals Nevers, waar we overnachten in het klooster waar Bernadette ligt opgebaard. Ook is er een overnachting in het klooster waar pater Jan Hulshof woont en waar hij een eucharistieviering voor ons wil verzorgen.

In Lourdes kunnen we dagelijks deelnemen aan de Nederlandstalige vieringen die er in die week zijn. Daarnaast zullen de reisleider en de twee pastorale werkers andere activiteiten organiseren, maar er is natuurlijk ook voldoende ruimte voor rust en eigen tijd.

Informatiebijeenkomsten

Om u verder te informeren zullen er bijeenkomsten georganiseerd worden op verschillende locaties, o.a. in het Meester Geertshuis en de Herberg van Ars in Deventer en het Noaberhuus in Olst en Wijhe, als ook in verschillende parochiecentra. Deze worden aangekondigd in de kerken en in de huis-aan-huis-bladen.

De reis vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van de PCI Heilige Lebuinus en wordt uitgevoerd door de Werkgroep Pelgrimeren van onze parochie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Victor Munster, 06-25067603 of Lammie In ’t Veld 06-57038176.