De Heer zegent zijn volk met vrede

Psalm 29 - Communio - Zondag 24 november, Christus Koning

Jonge kerk algemeen

Jonge kerk algemeen

Hier vind je allerlei informatie over wat er in de parochie en daar buiten te doen is voor kinderen en jongeren, met nieuws en activiteiten.

Voor kinderen en jongeren is er van alles te doen in en rondom de kerk. Veel activiteiten worden centraal georganiseerd in een van de Geloofscentra. Ons bisdom organiseert ook allerlei activiteiten die leuk zijn om bij te wonen. Deze activiteiten nemen we zoveel mogelijk op op deze pagina, maar zelf ook regelmatig op www.jongaartsbisdom.nl (voorheen Yougle).

Organiseer je ook iets voor kinderen of jongeren, laat het dan weten. Ben je bij een activiteit aanwezig geweest en vond je het leuk, maak er dan een verslagje van en laat het op de website zetten. Onder het menu Contact staat het mailadres van de centrale webmaster.

Berichten

 • image

  Kerk op Schoot gaat van start

  Een nieuw initiatief om de allerkleinste kinderen op schoot van papa, mama, opa of oma op speelse wijze vertrouwd te maken met rituelen en kerkruimte.
 • image

  Thema's Wereldjongerendagen

  Paus Franciscus heeft voor de komende 3 jaar de thema's van de Wereldjongerendagen aangereikt waarin Maria centraal staat.
 • image

  Jaarprogramma jongerenpastoraat 2016-2017

  Bekijk alle evenementen die speciaal voor kinderen en jongeren door ons Aartsbisdom georganiseerd worden. Pak je agenda er maar alvast bij !