Waar vriendschap heerst en liefde, daar is God

lied, liturgie zondag 25 augustus

Vacatures in de H.Nicolaas Schalkhaar

EC Nicolaas, Schalkhaar

  • ogen_en_oren.jpg

Vacatures in de H.Nicolaas Schalkhaar

Voor verschillende werkgroepen zoeken wij mensen, hieronder hebben we er een paar benoemd. Zonder vrijwilligers kunnen we niet bestaan.

  • Helaas stopt onze pastoraal coördinator Annet te Riele met ingang van 1 juli. We zijn dus op dringend zoek naar een nieuwe vrijwilliger die deze taak op zich wil nemen. Help ons met zoeken!
  • Ook roostermaker Koen Spliethof stopt per 1 juli. We zoeken dus iemand die met ingang van 1 juli de roosters van vieringen opstelt in overleg met pastoraal coördinator, de dirigenten, koren en centraal roosteraar Wilma Legebeke
  • Onze bloemenman Jan Kleverkamp kan hulp gebruiken bij verzorgen van de bloemversiering van de Nicolaaskerk en het doordeweeks bijhouden en verversen van de bloemen en planten. Heeft u belangstelling, neemt u dan contact op met Jan Kleverkamp, hij kan u er alles over vertellen.
  • Deurcollectanten gezocht. Circa 4 a 5 keer per jaar wordt er een speciale deurcollecte gehouden. Hiervoor zoeken wij mensen die dit wel een keer willen doen. De data voor 2019 zijn voor het grootste gedeelte al bekend. Mocht u 1 of 2 keer of vaker willen assisteren, dan kunt u zich melden bij het secretariaat of bij Annet te Riele 0570-613446)

Mocht u wel vrijwilligerswerk willen doen maar niet bij bovengenoemde taken? Meldt u dan aan bij het secretariaat of bij een van de coördinatoren. Bijna alle werkgroepen en koren kunnen wel versterking gebruiken.