Armen en zieken, zondaars en wie uitgestoten waren heeft Hij van harte liefgehad

Eucharistisch gebed, 17 febnruari, over Jezus

Nieuws

Nieuws

Onder dit kopje kunt u diverse nieuwsitems vinden. Heeft u zelf nieuws dat u anderen niet wilt onthouden, dan kunt u het per e-mail doorgeven aan de webmaster (webmaster@heiligelebuinus.nl).

 • image

  Jubileum 125 jaar bestaan van de Nicolaaskerk Lettele,

  Zaterdag 23 februari 2019, de beleving kerk zijn 125 jaar vroeger en nu. Een lezing door Marc Brinkhuis over hoe het was en hoe nu verder te gaan in en met onze kerk. U wordt van harte uitgenodigd op zaterdag 23 februari van 19.00 uur tot 20.00 uur in onze Nicolaas kerk. Na de lezing...
 • image

  Kerstgroet uit Peru,

  Van Jan Brinkhof uit Peru kwam er een mooie kerstgroet: Van hieruit prettige kerstdagen, en een voorspoedig, gezond en gelukkig 2019 toegewenst.
 • image

  Voedselbank,

  Namens de voedselbank willen wij iedereen die mee heeft gedaan aan de actie "Steun de Voedselbank" heel hartelijk danken voor al uw gaven. Ook dit jaar is er weer royaal gegeven. Hopelijk doet u weer mee met de volgende actie.
 • image

  Benefietconcert ten bate van SOS Kinderdorpen

  Op zondag 17 februari geeft Hans Mol een pianorecital in het Titus Brandsma Huis. Het programma bestaat uit het volledige "Album für die Jugend" van Robert Schumann (1810-1859).  Dit Album bestaat uit 43 relatief korte, romantische pianostukjes - juweeltjes die Schumann in 1848...
 • image

  Kerkbalans 2019

  Actie kerkbalans van start Zaterdag 19 januari werd het startsein gegeven voor de jaarlijkse actie Kerkbalans. Dankzij deze actie kunnen Kerkgemeenschappen functioneren en hun maatschappelijke functie blijven vervullen. De kerk is er voor iedereen en vervult een herkenbare rol in ieder stad...
 • image

  Giel ten Bulte gehuldigd

  Op zondag 30 december 2018 werd de heer Giel ten Bulte in het zonnetje gezet. Dit gebeurde tijdens de eucharistieviering in de Broederenkerk, zijn kerk, vanwege het feit dat hij inmiddels 75 jaar lang misdienaar/acoliet is.
 • image

  Nieuwjaarsbijeenkomst

  Op zaterdag 5 januari j.l. hielden we onze nieuwjaarsbijeenkomst. Ditmaal in de herberg van Bethlehem, onderdeel van ons kerstproject in de Broederenkerk. Deze nieuwe opzet oogstte veel lof. Ruim 50 parochianen ...
 • image

  Kerstmis in de Broederenkerk

  Maar liefst drie vieringen op kerstavond en dan nog een op kerstochtend, alle met een volle kerk!
 • image

  Ontmoetingsdag 5 maart 2019

  De werkgroep:KeSa ( Kerk in de Samenleving ) organiseert een ontmoetingsdag voor Olst – Boskamp – Wijhe - Boerhaar op dinsdag 5 maart 2019 in eetcafë Boskamp (voorheen zaal IJsseldijk)
 • image

  Kerstconcert 22 december 19.00 uur, Lettele

  Op zaterdag 22 december a.s. geeft het Mannenkoor Germania uit Heeten, evenals vorig jaar, een kerstconcert in onze kerk. Na afloop is er een deurcollecte met vrije gift voor de gemaakte kosten en onderhoud van de kerk.
 • image

  Op weg naar de stal

  In de R.K. Broederenkerk in Deventer is de kerststal weer te bezichtigen in een bijzondere opzet. De kerststal is te bezichtigen vanaf vrijdag 14 december tot en met 6 januari, dagelijks van 11.00 uur tot 16.00 uur. Op eerste en tweede kerstdag van 13.30 tot 16.00 uur.
 • image

  Parochiefeest Heilige Lebuinus op 11 november 2018

  Een volle kerk: 360 personen. Pastoor Ronald Cornelissen en het gehele pastorale team, met misdienaars en acolieten uit de gehele parochie. Het Caeciliakoor van de Broederen o.l.v. Ton Zwartkruis, tevens organist.
 • image

  Concert: Es ist ein Ros entsprungen

  Broederenkerk, Zaterdag 22 december 2018 20:00 uur Scènes rond een geboorte - Het Kerstverhaal in muzikale staties uit de Duitse Barok door vocaal ensemble Trajecti Voces o.l.v. Dirkjan Horringa
 • image

  A merry meezing Christmas concert

  Een gezellig Kerstconcert met samenzang, Chistmas Carols en het Gloria van Vivaldi. Broederenkerk, Zaterdag 15 december 2018 20:00 uur
 • image

  Vacatures in de parochie

  Uw talenten inzetten voor de hele parochie? Graag! Er zijn een aantal vacatures .....
 • image

  Actie kerkbalans,

  In januari 2019 staat ook de actie kerkbalans weer in de belangstelling. Deze actie duurt van 19 januari t/m 3 februari. Het parochiebestuur geeft verderop in t Zout een uitleg en oproep over het belang van deze actie.
 • image

  Kerkportaal

  De getoonde foto is het eindresultaat van de 7weken durende verbouwing van het Portaal van onze H. Nicolaaskerk te Schalkhaar.