Doet dit tot mijn gedachtenis

Jezus (Paulus, 1 Kor 11, 24b) Lezing Sacramentsdag 23 juni

Nieuws

Nieuws

Onder dit kopje kunt u diverse nieuwsitems vinden. Heeft u zelf nieuws dat u anderen niet wilt onthouden, dan kunt u het per e-mail doorgeven aan de webmaster (webmaster@heiligelebuinus.nl).

 • image

  Gregoriaanse schola bestaat vijfentwintig jaar

  Op 23 juni ... viert de Gregoriaans schola ... haar 25-jarig bestaan ... in de Broederenkerk, waarin pastor Henk Limbeek, beschermheer van de schola, zal voorgaan. Na afloop van de viering ... CD en een kroniek ... Op zaterdag 22 juni: concert in Bussloo.
 • 150 jaar Rk-Wijhe; ook voor jongeren

  WIJHE – Bij het jubileum van de Rk-kerk in Wijhe worden ook de jongeren niet vergeten! Op vrijdagavond 14 juni deden maar liefst 65 jongeren van het Jongerenpastoraat Wijhe/Boerhaar mee aan de activiteit ‘Kraak de code’. Op en rond de Rk-kerk van Wijhe waren tal van...
 • image

  Allemaal mee op de Karavaan van Mozes

  Er wordt al maanden druk gewerkt aan dit super coole spektakel. Kom ook en laat je verrassen door alle talent van de Lebuinusparochie!!
 • image

  Koperen Jubilea in het pastoraal team

  Zaterdag aanstaande, 8 juni 2019, vieren drie leden van het pastoraal team hun koperen jubileum. U bent van harte welkom op de Boskamp vanaf 14.30 om mee te vieren!
 • image

  Jubileum Rienus Oude Kempers

  We hebben tijdens de viering op eerste Paasdag Rienus Oude Kempers in het zonnetje gezet vanwege het feit dat hij al 50 jaar dirigent is
 • image

  1ste H. Communie, 16 juni om 10.30 uur.

  Dit jaar wordt de 1 ste H. Communie uitgereikt op zondag 16 juni. Door allerlei omstandigheden later in het jaar dan we gewend zijn. De kinderen hebben een hele mooie voorbereiding gehad en zijn er helemaal klaar voor om ook de communie te mogen ontvangen van Vicaris Comelissen. Ook zal diaken...
 • image

  Verse groente voor de voedselbank

  Vorig jaar is men gestart om groente te verbouwen voor de voedselbank, bij de groentetuintjes aan de Sportweg. Een aantal Lettelenaren wil dit ook nu weer doen. Pootgoed en zaden worden door de kerk bekostigd.
 • image

  Open lucht viering De Flierweide in Bathmen 30 juni,...

  De oecumenische openluchtviering wordt dit jaar gehouden op zondag 30 juni in Bathmen. Plaats: camping De Flierweide aan de Traasterdijk. Aanvang 10.00 uur. Vanuit Lettele zal diaken Mare Brinkhuis ook voorgaan. Iedereen is van harte welkom om aan deze viering deel te nemen. Na afloop...
 • image

  Palmzondag 2019

  De tocht met de ezel begon in de Lebuinuskerk. Een feestelijk beeld, al die versierde palmpasenstokken! Via de Russisch-orthodoxe kerk naar de Broederenkerk.
 • image

  Troostdoekjes

  Troost is soms broodnodig en de kerken kunnen daarbij een grote steun zijn. Samen hebben we een vorm bedacht om troost zichtbaar te maken. “Troostzakdoeken“. Tijdens de zomer zijn er in de binnenstadskerken tentoonstellingen met “troostzakdoeken”.
 • image

  Kaartverkoop tijdens parochiefeest

  Tijdens de festiviteiten in dit jaar t.g.v. het 150 jarig bestaan van geloofsgemeenschap Wijhe , zullen kaarten te koop zijn van de RK kerk in Wijhe. De kaarten kosten € 1,25 per stuk . De opbrengst wordt voor een deel gebruikt voor de onkosten van de feestelijke activiteiten en deels voor...
 • image

  De boerenpelgrimstocht 2019

  Het boerenland is de plek waar ons voedsel vandaan komt. Met haar tradities, natuurlijke ritmen en boerenwaarden voedt het ons ook op een andere manier. Geïnspireerd door deze boerenwaarden is de boerenpelgrimstocht ontstaan. Een boerenpelgrimstocht die open staat voor alle mensen, onafhankelijk van religie. De tocht voert je langs boerenwaarden en geeft ruimte voor bezinning en verbinding, om op verhaal te komen bij een Boer en Mens.
 • image

  Prentje

  Avondgebedje gekregen van school, uit jaar 1952
 • image

  Zaterdagmiddagconcert in de Broederen

  Op zaterdag 6 april treden op: 6 april - Klaartje van Veldhoven & Bert van den Brink, sopraan en accordeon, klassiek en volksliederen, om 14 uur, te beginnen met een kort voorprogramma: zang van Madeleine Meijer onder begeleiding van Bert van den Brink .