Martha, je maakt je bezorgd en druk ... er is maar één ding nodig.

Jezus in Lucas 10, 41 & 42a - Evangelie van zondag 21 juli

Nieuws

Nieuws

Onder dit kopje kunt u diverse nieuwsitems vinden. Heeft u zelf nieuws dat u anderen niet wilt onthouden, dan kunt u het per e-mail doorgeven aan de webmaster (webmaster@heiligelebuinus.nl).

 • image

  Kermisviering 4 augustus 9.30 uur,

  Tijdens het kermis- weekend is er ook dit jaar op zondag 4 augustus weer een (dialect)viering in de tent. De voorganger is ditmaal diaken Marc Brinkhuis, wederom met Betsie Leerkes als assistent en medewerking van het koor Voce Magna. Kom allen, dit is voor iedereen om samen iets te viering.
 • image

  Religieuze markt 3 en 4 augustus 13.00 tot 16.00 uur,

  Het is inmiddels traditie dat er tijdens het kermis- weekend een religieuze markt gehouden wordt in de kerk op zaterdag 3 en zondag 4 augustus. Opening: zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zondag na de kermisviering tot 16.00 uur.
 • image

  Boerderijviering zondag 25 augustus 10.00 uur,

  Er is weer een boerderijviering. Deze keer bij de familie van Beek aan de Raalterweg 49, dichtbij Sion. Voorgangers zijn pastoraal werker Lonneke Gunnink en Ds. Trijntie Plattje. Muzikale medewerking wordt verleend door Susan en Mieke ten Have.
 • image

  Feest voor de kinderen,

  Was o p zaterdag 18 mei was er, in het kader van het 125-jarig bestaan van de H. Nicolaaskerk, feest voor de kinderen. De kinderen hebben 's middags een vossenjacht gedaan. Ook hebben ze samen een groot schilderij van de kerk gemaakt. Dit schilderij bestaat uit allemaal kleine schilderijtjes....
 • image

  Vakantie,

  Wij wensen iedereen een fijne vakantieperiode toe, 'wat u ook doet. Voor sommigen even het hoofd helemaal leeg maken, geen wekelijkse verplichtingen, scholen dicht, enz.
 • image

  ZAAIEN, OOGSTEN EN ONTMOETEN

  Help jij mee om Mariënheem deze zomer in het zonnetje te zetten? Nu de zonnebloemen groter worden en zelf op sommige plekken al knoppen vormen en Midzomer super zonnig en mooi is verlopen, willen we graag het hele zomerprogramma aanbieden.
 • image

  RK-Wijhe; 150 jarig bestaan

  Oud parochie Wijhe viert feest Het jaar 2019 staat bij geloofscentrum ‘Engelbert’ in het teken van 150 jaar RK-Wijhe. Rondom dit jubileum zijn er dit jaar al diverse activiteiten georganiseerd. Het hoogtepunt vormt het weekend van 13 en 14 juli. Gestart wordt met een...
 • image

  Zomertentoonstelling Broederenkerk: Iconen uit de parochie

  Deze zomer zijn er in de Broederenkerk 31 unieke iconen te bewonderen. ... 30 juni – 1 september ... Donderdag, vrijdag, zaterdag en elke eerste zondag van de maand ... 11 - 16 uur. ...Elke zaterdag is er een iconenschilder aan het werk ...
 • image

  Jubileum cd Schola

  ... Wilt u ook nagenieten, koop dan de jubileum cd die de schola heeft gemaakt met Gregoriaanse gezangen door het jaar heen. De cd is verkrijgbaar bij de kerkwachten in de Broederenkerk en te bestellen op ....
 • image

  Gregoriaanse schola bestaat vijfentwintig jaar

  Op 23 juni ... viert de Gregoriaans schola ... haar 25-jarig bestaan ... in de Broederenkerk, waarin pastor Henk Limbeek, beschermheer van de schola, zal voorgaan. Na afloop van de viering ... CD en een kroniek ... Op zaterdag 22 juni: concert in Bussloo.
 • 150 jaar Rk-Wijhe; ook voor jongeren

  WIJHE – Bij het jubileum van de Rk-kerk in Wijhe worden ook de jongeren niet vergeten! Op vrijdagavond 14 juni deden maar liefst 65 jongeren van het Jongerenpastoraat Wijhe/Boerhaar mee aan de activiteit ‘Kraak de code’. Op en rond de Rk-kerk van Wijhe waren tal van...
 • image

  Allemaal mee op de Karavaan van Mozes

  Er wordt al maanden druk gewerkt aan dit super coole spektakel. Kom ook en laat je verrassen door alle talent van de Lebuinusparochie!!
 • image

  Koperen Jubilea in het pastoraal team

  Zaterdag aanstaande, 8 juni 2019, vieren drie leden van het pastoraal team hun koperen jubileum. U bent van harte welkom op de Boskamp vanaf 14.30 om mee te vieren!
 • image

  Jubileum Rienus Oude Kempers

  We hebben tijdens de viering op eerste Paasdag Rienus Oude Kempers in het zonnetje gezet vanwege het feit dat hij al 50 jaar dirigent is
 • image

  Palmzondag 2019

  De tocht met de ezel begon in de Lebuinuskerk. Een feestelijk beeld, al die versierde palmpasenstokken! Via de Russisch-orthodoxe kerk naar de Broederenkerk.