Hij zal jullie dopen met de heilige Geest en met vuur

Johannes de Doper in Matheus 3, 12 - Evangelie zondag 8 december

Nieuws

Jubilarissen in Boskamp

Willibrord, Boskamp

  • Jubilarissen_Boskamp_350x233.jpg
  • Bertus_Verwoolde_website.jpg

Vier leden van het dames- en herenkoor in Boskamp werden zondag 24 november 2019 in de bloemetjes gezet. Drie dames en een heer, die al heel lang hun beste zangkrachten geven aan het koor dat de weekendvieringen en ook meestal de uitvaarten ondersteunt met passende liederen en muziek.

Riet Maatman is 25 jaar sopraan. Zij zong eerst in de Theresiakerk in Olst en nu in de Willibrordkerk Boskamp. Riet Lubbers zingt 40 jaar als alt en is gelukkig na een ziekteperiode terug in het koor. Toos Verwoolde is al 50 jaar een trouw en actief lid die heel snel haar altpartij kan aanleren en nooit verzuimt.

En dan is er de nestor, Antoon Veldhuis. Hij heeft 65 jaar als bas gezongen bij het koor. Een unicum. Antoon vindt het zelf niet zo bijzonder want hij houdt van zingen. Nu is echter de tijd gekomen om te stoppen. Hij kan met veel voldoening en plezier terugkijken op de afgelopen 65 jaar.  

Pastoraal werkster Clazien Broekhoff -die voorging tijdens de viering- reikte de oorkondes uit. Het koor gaf de jubilarissen een welverdiend boeket en Lammie in 't Veld sprak hen namens de Lebuinusparochie en geloofscentrum Willibrord toe.

Ook Bertus Verwoolde werd in het zonnetje gezet. Hij is dit jaar maar liefst 50 jaar collectant in Boskamp.